Referencer

Kunde referencer

– Rikke og Mikkel Dalhøj, Sundbyvester

Som førstegangs haveejere med en lille nordvendt have, stod vi foran en svær udfordring med at få indrettet en hyggelig have med plads til alle vores drømme for en hyggelig og praktisk familiehave. Det har været en kæmpe stor hjælp at få besøg af Pernille og få hendes ideer og en skitse over hvordan haven kunne indrettes så der skabes de rum i haven vi drømmer om. Hun har løst haven på en måde vi slet ikke selv kunne forestille os, og vi glæder os til at komme igang med at få anlagt vores nye have!

– Christian Bagger, Farum

Jeg forærede for nogle år tilbage min hustru et besøg af en havearkitekt. Vi havde brug for hjælp til en plan for vores gamle have. Valget faldt på Pernille Danielsen og dét har vi ikke fortrudt. Vi er virkelig glade for den plan vi i samarbejde fik lagt og fører den i etaper ud i livet. Vi var især glade for Pernilles tilgang og evne til at ramme vores ønsker. Vi har desuden været glade for at kunne spørge til råds efterfølgende

– Birgit Elvang, Klampenborg

Tak for dit havebesøg! Det var spændende at se vores have gennem dine “briller”, og det gav os rigtig meget lyst til at få lavet den om til noget bedre!

– Eva Halberg, Lyngby

Tak for det dejlige besøg. Det var rart at få lagt mine havedrømme i dine hænder. Jeg føler stor glæde og tillid til at lægge dem hos dig som professionel så du kan sortere, planlægge og udvælge iblandt mine ønsker eller at du fremkommer med andre spændende forslag. Og tak, fordi du lyttede til alle mine tanker….tålmodigt – men også med rigtig gode input. Jeg er spændt på, hvad du får ud af det hele og føler mig bare fuldstændig sikker på, at det kun kan blive godt.

– Christina Pries, Ganløse

Vi havde købt en byggegrund, som ud over at være et kæmpe vildnis også havde en meget speciel form! Fra første besøg havde Pernille nogle rigtig gode idéer, som vi slet ikke selv ville have tænkt over. Jeg havde fundet nogle udklip af min drømmehave, som Pernille fik med hjem efter vores første møde og efter en god snak. Nogle uger efter fik vi tilsendt den flotteste haveplan. Alle vores ønsker var blevet hørt. Vi mødtes igen og rettede lidt til hist og pist og fik så den endelige plan og planteliste. Pernille er dygtig, lydhør, nem at arbejde sammen med og hun er fyldt med overraskende idéer. Desuden har hun været behjælpelig med forskellige ting i vores have efter vores samarbejde sluttede. Hun får mine bedste anbefalinger.

– Trine og Jesper Skriver Jørgensen

Vi har kontaktet Pernille da vi havde brug for eksperthjælp til vores have i Dragør. Da vi købte vores hus bestod haven af en græsplæne, en lille terrasse og nogle gamle træer og buske. Pernille kom på havebesøg og lavede en skitse på stedet ud fra vores ønsker og tanker + hendes fantastiske gode ideer. Vi fik inddelt haven i zoner, udbygget terrassen, lavet højbede og fik ryddet ud i gamle træer. Pernille kunne se nogle muligheder som vi ikke selv kunne og vi er meget glade for resultatet. Da vi købte sommerhus i Vig kontaktede vi selvfølgelig Pernille igen og havde den samme gode proces med havebesøg med skitse på stedet. Endnu engang kom Pernille med nye ideer til hvordan vores ønsker og behov kunne løses. Vi kan næsten ikke vente med at lave vores lille birkelund ved huset og en udbygning af terrassen med bålsted. Vi har allerede anbefalet Pernille til venner og familie og hun får fortsat vores varmeste anbefalinger.

Har du spørgsmål eller vil du høre
nærmere om hvad jeg kan tilbyde?

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.