Havearkitekt priser

Her på siden ser du mine priser på de forskellige havearkitektydelser. Jeg dækker hele Danmark, men bor du andre steder end på Sjælland, kommer der som udgangspunkt et kørselsgebyr oven i mine faste priser. Du er meget velkommen til at kontakte mig, og så giver jeg et helt uforpligtende tilbud på mine havearkitektydelser, netop der hvor du bor. Vidste du i øvrigt, at du hos mig har mulighed for at købe et gavekort til en, du holder af? Et gavekort til en havearkitekt er den perfekte gave til kvinden, der har alt og som elsker sin have. Du læser mere om gavekort længere nede på denne side.

 

 

Hvad koster en havearkitekt?

Her ser du priserne på de forskellige ydelser, jeg som din havearkitekt tilbyder.

Havebesøg med gennemgang af eksisterende have

Et havebesøg hvor vi går en rundtur i haven og tager stilling til f.eks. hvilke træer og buske, som bør/ kan bevares, beskæres eller helt fjernes, set i forhold til en lettere vedligeholdelse eller renovering af haven.

Pris kr. 3.950,- inklusiv moms og kørsel

Havebesøget har en varighed på ca. 1.5 time

Havebesøg med skitse på stedet

Et havebesøg med skitse på stedet koster kr. 4.950,- inklusiv moms og kørsel

Havebesøget har en varighed på ca. 2 timer og er inklusiv opfølgning samt eftersending af referencefotos til inspiration for haveskitse

Haveplan med planteliste

En haveplan med planteliste koster i størrelsesorden mellem kr. 30.000,- og kr. 35.000,- inklusiv moms Timepris for skitsering, idéoplæg, beskrivelse, haveplan med planteliste, detailsnit -og opstalter af terræn, indhentning af tilbud hos anlægsgartner

  1. 1.060,- + moms = kr. 1.325,- pr. time inklusiv moms

Prisen for udarbejdelse af en komplet haveplan med planteliste af mig som din havearkitekt afhænger af det vurderede timeforbrug, som afhænger af om: 

  •         haven er stor – større end 700-800 m2
  •         haven har terrænforskelle
  •         opgaven er kompleks  

Priser på gavekort til havearkitekt Pernille Danielsen

Glæd dem du holder af med et gavekort til et havebesøg eller en haveplan. Brug gavekortet som indflytningsgave, bryllupsgave, jubilæumsgave, aftrædelsesgave eller til fødselsdage.

Gavekortet kan indeholde et besøg af havearkitekten med skitse på stedet eller tilskud til en haveplan med planteliste.  Du kan få udstedt et gavekort på det beløb og dermed det antal timer eller den opgave, du ønsker at give i gave. Sammen aftaler vi gavekortets tekst. Du får kortet tilsendt. Eller du kan vælge, at det sendes direkte til gavemodtageren.

Kontakt mig og få en havearkitekt til en god pris

Du er meget velkommen til at kontakte mig og høre mere om, hvordan jeg hjælper dig med at realisere dine havedrømme. Ring til mig på telefon 24846686 eller skriv via kontaktformularen her på siden, og så tager vi en uforpligtende snak.

Har du spørgsmål eller vil du høre
nærmere om hvad jeg kan tilbyde?

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.