Havedesign: Inspiration fra mine tidligere opgaver

Mangler du inspiration til dit kommende havedesign, finder du masser af billeder og procesbeskrivelser her på min hjemmeside. Jeg har samlet inspiration til dit kommende havedesign fra mine cases, ligesom at du finder artikler med gode idéer til haven, både hvad angår anlægning og pasning af den. Du finder også før-og-efter-billeder, hvor det er tydeligt at se forskellen på haverne før og efter et havedesign fra mig, og til sidst har jeg samlet forskellige haveelementer i kategorier, så du kan se billeder af alt fra havedekoration med skulpturer til børnevenlige haver og nyttehaver.

Cases

Haveelementer

Før og efter

Artikler

Få masser af gode idéer til haven

Min mission er at give dig gode idéer til din have, så du kan begynde på arbejdet med at skabe drømmehaven til dig og din husstand.

Jeg har set med egne øjne, hvor meget en personlig og gennemtænkt have gør for det generelle velvære hos mennesker, og derfor er min passion også at hjælpe og inspirere mennesker til at få den have, der øger deres livskvalitet, uanset hvordan drømmehaven ser ud.

Skal du også have hjælp af en havearkitekt?

Det samme gælder for haveindretning, som det gør med boligindretning: Du kan kigge efter nok så meget inspiration til havedesignet, men når det kommer til udførslen, er det svært at komme i gang.

Det er helt normalt at være i tvivl om, hvor du skal starte – og hvad du overhovedet skal gøre – når du vil skabe drømmehaven, og derfor tilbyder jeg dig mine professionelle øjne som havearkitekt.

Ud over at du få gode idéer til haven, får du også en haveskitse eller en haveplan, der giver dig et visuelt overblik over, hvad der skal laves. Skitsen eller planen er lige til at aflevere hos en anlægsgartner, og det betyder, at du får inspiration, rådgivning og kvalificeret hjælp til et havedesign, der er lige efter dine ønsker, når du vælger mig som din havearkitekt. Vil du læse mere om mig, finder du mere information ved at klikke nedenfor – og husk at det er gratis og helt uforpligtende at sende mig en besked, hvor du beskriver dine indledende tanker til vores potentielle samarbejde.

Læs om havearkitekt Pernille Danielsen »

Har du spørgsmål eller vil du høre
nærmere om hvad jeg kan tilbyde?

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.