Havedesign – inspiration og en plan over drømmehaven

Ahh, haven. Det er her, mange kobler af, nyder roen og får tankerne på plads, alt imens man måske luger ud i højbedet eller beskærer beplantningen. I haven er der højt til loftet, fuglesang og ofte masser af projekter at kaste sig ud i. Sidstnævnte kan dog være en stressfaktor for andre, fordi haven simpelthen gror dem over hovedet – og så bliver ro og afslapning pludselig erstattet af dårlig samvittighed og as og mas. Uanset om du elsker at nusse rundt i din have, eller om du ønsker en næsten vedligeholdelsesfri men stadig funktionel have, hjælper jeg dig med at skabe et design af din have, der lever op til dine drømme og ambitioner. Med mig som din havearkitekt får du inspiration til og design af præcis den have, der fremadrettet vil gøre dig glad, hver gang du træder ud af døren. Det spiller ingen rolle, om din have er 50 eller 800 kvadratmeter – jeg hjælper dig med at udnytte pladsen helt optimalt.

 

Få inspiration til designet af din have og en konkret haveplan

Måske har du selv en idé om, hvordan præcis haven for netop dig skal se ud? Eller måske ønsker du at starte med et blankt lærred og give mig helt frie tøjler? Jeg både lytter og giver dig modspil på dine tanker, og det er din garanti for, at du får en løsning, der er perfekt for dig.

Jeg sørger for et havedesign, der tager udgangspunkt i din personlige smag, og fordelen ved at bruge mig er, at jeg både tænker ud i fremtiden og sørger for, at havens design fungerer i alle sæsoner og i alle dine livsfaser.

En behagelig gå-tur og efterfølgende havedesign

Vi starter altid med at gå en tur i din have og tale om dine ønsker. Herefter vælger du, om jeg skal lave en skitse med et havedesign på stedet, eller om du ønsker en haveplan med fuld planteliste, som jeg udarbejder i min tegnestue og sender til dig. Du læser mere om denne ydelse her: Havebesøg med gennemgang af have

Jeg tilbyder også mine services i weekenderne – det er især mange travle børnefamilier glade for. Du er også meget velkommen til at kontakte mig via formularen her på siden eller ved at ringe på telefon 24 84 66 86 – så tager vi en uforpligtende snak om dit havedesign.

Årsager til at få nogle professionelle øjne på jeres havedesign

Der er mange årsager til, at mine kunder kommer til mig med et ønske om at få en gennemgang og en fornyelse af havedesignet. Måske du genkender nogle af disse refleksioner?

 • Hvordan ser din drømmehave ud for dig?… passer haven til husets stil og opfylder haven dine behov, set i forhold til dens funktioner, plejeniveau, udtryk og stemning?
 • Har du overtaget en have fra den tidligere ejer, som slet ikke er DIG?
 • Har du brug for sparring og ideér til at komme videre og føle tryghed og sikkerhed til at træffe valg til terrasse, indretningen, materialer og planter?
 • Har du brug for at afskærme dig for naboens indkig? Kan du slappe af og føle dig privat når du er i din have?
 • Er din have interessant at se ud på indefra husets rum f.eks. om vinteren?
 • Drømmer du om en pool i haven og hvor kan den placeres godt, så den ikke dominerer?
 • Savner du flere udgange til haven fra huset – og hvor er det ideelt at placerer en ny dør?
 • Har du bygget nyt hus på en tom grund – og hvordan får du bygget en have op helt fra nul og hvor starter du?
 • Ønsker du at renoverer din have over længere tid og dermed i flere etaper – hvilken rækkefølge er så smartest?
 • Hvor stor eller lille skal din nye træterrasse være og hvordan får du gjort den hyggelig?
 • Hvordan indretter vi forhaven, så de 5 skraldespande er mindst synlige?
 • Er din partner og dig uenige om jeres behov for f.eks. hvor stor græsplænen skal være til boldspil?
 • Ønsker du at øge værdien på din ejendom og gøre den endnu mere attraktiv, når den skal sælges igen?

Har du spørgsmål eller vil du høre
nærmere om hvad jeg kan tilbyde?

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.