Haveskitse

Få et havebesøg med en skitse over din drømmehave

Overvejer du at anlægge ny terrasse, dele haven op i flere rum, få inspiration til fliser, eller trænger du til at få andre øjne til at se mulighederne i din have? Så er det en god ide med et havebesøg, hvor du efterfølgende får en haveskitse. Prisen for 2 timers besøg med skitse tegnet på stedet under besøget er kr. 4.950,- inkl. moms og kørsel. Havebesøget med skitse er inklusiv opfølgning samt eftersending af referencefotos til inspiration for haveskitse. Jeg tilbyder også mine services i weekenderne – det er især mange travle børnefamilier glade for.

 

Jeg kommer med et par friske og professionelle øjne udefra, som kan se løsningsforslag og muligheder, frem for begrænsninger og problemer/barrierer, som du måske selv har stirret dig blind på. Det er en tilfredsstillelse for mig at hjælpe dig, så du bliver glad for din have – både på den korte bane og på sigt.

Det betaler sig nemlig at investere lidt i din have, for i den får du et helt unikt rum, hvor der er plads til store armbevægelser, sjove aktiviteter for hele familien og ikke mindst drømme.

Før havebesøget med skitse

For at kunne rådgive dig, skal jeg først se din have, og når du kontakter mig, aftaler vi tid for et havebesøg. Bestil i god tid, der kan være ventetid.

For at bruge tiden bedst muligt vil jeg bede dig om at lave en opmåling af haven, som den ser ud i dag og have den klar til vores møde. Opmålingen skal være i målestok 1: 100 (1 m i haven = 1 cm på papiret) eller målestok 1: 200 hvis din have er meget stor (2 m i haven = 1 cm på papiret).

Se opmålingsvejledning ved at klikke her »

Forskel på en haveskitse og en haveplan

Med en skitse får du et færdigt forslag til havens disposition og vigtigste beplantning. Og viden om hvordan du kommer videre. Læs mere om haveskitse her ». En haveplan er en mere detaljeret optegning af haven med forslag til belægninger og detaljeret planteliste. Den er lige til at aflevere til en anlægsgartner. Prisen for udarbejdelse af en haveplan afhænger af flere faktorer – læs mere om haveplaner her »

Har du spørgsmål eller vil du høre
nærmere om hvad jeg kan tilbyde?

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.