Havebesøg m. gennemgang af have

Jeg tilbyder at komme på et havebesøg, hvor vi går en rundtur i haven og tager stilling til f.eks. hvilke træer og buske, som bør/kan bevares, beskæres eller helt fjernes, set i forhold til en lettere vedligeholdelse eller renovering af haven. Jeg kommer med et par friske og professionelle øjne udefra, som kan se løsningsforslag og muligheder, frem for begrænsninger og problemer/barriere. Det er en tilfredsstillelse for mig at hjælpe dig, så du bliver glad for din have. Overvejer du at anlægge ny terrasse, dele haven op i flere rum, få inspiration til fliser, eller trænger du til at få andre øjne til at se mulighederne i din have, så er det en god ide med et havebesøg med skitse.

 

 

Opmåling af haven inden havebesøg

For at kunne rådgive dig bedst muligt, så du er sikker på, at du får det bedste resultat, skal jeg først se din have, og når du kontakter mig aftaler vi tid for et havebesøg. Bestil i god tid, for især i højsæson kan der være lang ventetid på et havebesøg.

For at bruge tiden bedst muligt vil jeg bede dig om at lave en opmåling af haven, som den ser ud i dag, og have den klar til vores møde. Opmålingen skal være i målestok 1: 100 (1 m i haven = 1 cm på papiret) eller målestok 1: 200 hvis din have er meget stor (2 m i haven = 1 cm på papiret).

Se opmålingsvejledning ved at klikke her »

Hvad koster en havearkitekt på havebesøg?

Med en skitse får du et færdigt forslag til havens disposition og vigtigste beplantning. Og viden om hvordan du kommer videre.

  • Prisen for 1.5 timers besøg med gennemgang af haven, er kr. 3.950,- inklusiv moms og kørsel.
  • Prisen for 2 timers besøg med skitse, tegnet på stedet under besøget, er kr. 4.950,- inkl. moms og kørsel

En haveplan er en mere detaljeret optegning af haven med forslag til belægninger og detaljeret planteliste. Den er lige til at aflevere til en anlægsgartner. Prisen for udarbejdelse af en haveplan afhænger af flere faktorer – læs mere om haveplaner her. Jeg tilbyder også mine services i weekenderne – det er især mange travle børnefamilier glade for.

Har du spørgsmål eller vil du høre
nærmere om hvad jeg kan tilbyde?

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.