Havearkitekt

Havearkitekt Pernille Danielsen: Få din drømmehave

Med en professionel havearkitekts hjælp får du endelig den have, du altid har drømt om. Jeg hjælper dig med at realisere dine have-visioner – eller med at finde formen på dem. Udbyttet ved at bruge mig som din havearkitekt er mine mange års erfaring i branchen. Jeg lytter til dine ønsker og drømme, og efterfølgende udarbejder jeg en haveplan ud fra vores rundtur i din have og vores snak. Når du vælger mig som din havearkitekt, starter vi altid med et havebesøg, hvor du, jeg og eventuelt din partner går en tur i din have og taler om dine drømme. Efterfølgende vælger du, om du vil have en skitse på stedet, eller om du vil have en fuld haveplan med tilhørende planteliste, som jeg udarbejder og sender til dig. Med din færdige haveplan er du klar til at gå i gang med at skabe din drømmehave.

 

Det lægger jeg vægt på som din havearkitekt

For mig er det både vigtigt at se delelementerne og den store helhed. Det betyder, at jeg fokuserer på, hvordan haven kan deles op i flere ”rum”, der har forskellige funktioner, men at jeg også lægger vægt på, at alt skal spille sammen – ude som inde.

Derfor er jeg for eksempel heller ikke bange for at foreslå dig at lave en ny dør, der giver dig bedre adgang og udsigt til haven, ligesom at jeg lægger vægt på, at vejen fra din hoveddør og ud til din bil skal være en god oplevelse – det er trods alt den vej, du skal gå hver dag.

Haven er fuld af følelser, og derfor giver jeg dig også tryghed for, at du med mig som din havearkitekt får en have, der gør dig glad hver dag og hele året rundt. Jeg går meget op i at finde frem til netop det, der betyder noget for dig – om det er nogle bestemte dufte, minder, noget praktisk som en kompostbunke eller noget helt fjerde.

Når hus og have planlægges sammen fra starten, opnås en bolig med en stærk identitet og et klart formsprog f.eks. når der bygges nyt hus på en tom byggegrund. Den stærke identitet får man, når uderum og bolig underbygger hinanden og begge dele prioriteres lige højt.

Samtidig undgås det at husets placering og indretning spænder ben for havens indretning. Der er mulighed for at skabe et anderledes, kreativt og helstøbt løsningsforslag for en bolig når hus og have planlægges på samme tid.

Du er meget velkommen til at kontakte mig, hvis du vil høre mere om mine havearkitekt-ydelser – det er helt uforpligtende. Ring på telefon 24846686 eller skriv til mig via formularen her på siden, og så fortæller jeg mere om alle de fordele, du får med mig som din havearkitekt.

Har du spørgsmål eller vil du høre
nærmere om hvad jeg kan tilbyde?

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.